هستند! ما آنها را هر روز می بینیم، در حالی که رانندگی می کنیم یا پیاده روی می کنیم تا جایی که باید برویم. با این حال، هر چند وقت یکبار همه ما به هر یک از جزئیات خود ساختارها توجه می کنیم؟ آیا تا به حال فکر کرده ایم که ساختمان ها از چه ساخته شده اند؟ ساخت از ابتدا تا انتها چقدر طول کشید؟ یا تعجب می کنم که در داخل چگونه به نظر می رسد؟
اغلب
اوقات، پاسخ به این سؤالات منفی است، زیرا ما آنقدر درگیر جنبههای دیگر
زندگی خود هستیم که نمیتوانیم زمانی برای مراقبت یا تعجب داشته باشیم. با
این حال، مهم است که همه ما انواع اصلی سازه های ساختمانی را بشناسیم، حتی
اگر به سختی از این دانش استفاده کنیم مگر اینکه در زمینه ساخت و ساز
باشیم.
هنگامی که شخصی در تلاش است تا تعیین کند که چه نوع ساختار ساختمانی را می خواهد، اغلب از خود سؤالات خاصی می پرسد. این سوالات شامل موارد زیر است:
در زیر به برخی از سازه های ساختمانی که در زمینه ساخت و ساز یافت می شوند اشاره می کنیم:
ساختمانهای اسکلت چوبی سالهاست که وجود داشتهاند و در واقع این نوع سازههای ساختمان قدیمیترین آنهاست. همچنین نوعی است که بیشترین استفاده را در همه جای دنیا دارد. این سازه های ساختمانی به طور کامل از چوبی ساخته شده اند که بریده شده و سپس در محل کنار هم قرار می گیرند. این بدان معناست که کارگران، ناودانیها، صفحات، تیرچهها و تیرچهها را بر اساس نیاز میبرند و قبل از نصب دیوار خشک، پانلها و همه مواد دیگر در جای خود قرار میدهند.
مزایای سازه های ساختمانی با اسکلت چوبی این است که مواد تجدیدپذیر هستند، هزینه نسبتاً پایین است و می توان آنها را با استفاده از ابزارهای اولیه ساختمانی به سرعت نصب کرد. البته معایبی نیز دارد که شامل قابل اشتعال بودن سازه، در معرض خرابی ناشی از عناصر و عدم استحکام کافی برای مقاومت در برابر بادهای ناشی از طوفان و گردباد است.
فولاد برای ساخت و ساز برخی ساختمان ها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا باعث می شود ساختمان ها بسیار سریعتر ساخته شوند. همه مواد آماده به محل کار می رسند، بنابراین پس از شروع ساخت و ساز هرگز نیازی به برش نیست. تمام تیرها، تیرچه ها، ناودانی ها و صفحات از فولاد ساخته شده اند. هر قطعه فولادی توسط یک پوشش گالوانیزه محافظت می شود و از آن در برابر عناصر محافظت می کند. در حال حاضر، این ماده در ساختمان های تجاری بیشتری یافت می شود، اما برخی از صاحبان خانه ها ترجیح می دهند خانه های خود را نیز با آن بسازند.
هنگامی که شما فولاد سبک سنج را برای سازه ساختمان در نظر می گیرید، خواهید دید که مزایای زیادی دارد. برخی از این موارد عبارتند از: استحکام بالا در مقایسه با وزن ساختمان، هزینه کم برای ساخت و قابلیت ساخت سریع.
این ماده در برابر شعله نیز مقاوم است، بنابراین هرگز نگران آتش گرفتن آن نخواهید بود. نقطه ضعف فولاد سبک سنج این است که اگر نیاز به تنظیماتی در محل باشد، ابزار مورد نیاز ابزار ساخت و ساز روزمره نیستند. برای ساخت با این ماده به ابزارهای مخصوص برش و بست نیاز است.
یک قاب فولادی کمی متفاوت از فولاد گیج سبک است، زیرا بسیار قوی تر است و معمولاً برای ساختمان های بزرگتر استفاده می شود. این نوع سازه های ساختمانی از ستون ها و خرپاهای فولادی ساخته می شوند که به راحتی سقف ها و کف های بزرگتر را نگه می دارند. این مورد را در بسیاری از ارتفاعات مشاهده خواهید کرد، زیرا آسان است که مواد را با استفاده از جرثقیل بالا ببرید قبل از اینکه همه آنها را به سرعت جوش دهید.
از مزایای قاب فولادی می توان به قوی بودن، انعطاف پذیری در هنگام مونتاژ، جوش آسان برای ساخت سریعتر ساختمان و همه اجزای آن به راحتی در دسترس است. این ماده برای مناطقی که مستعد طوفان و گردباد هستند عالی است و میتوان آن را به راحتی بازیافت کرد و در آینده دوباره استفاده کرد. از معایب آن می توان به خوردگی در مناطقی که رطوبت بالا وجود دارد و این واقعیت که ماده در دماهای بالاتر از پانصد درجه استحکام خود را از دست می دهد، اشاره کرد.
ساختمان های بلند و گاراژهای پارکینگ معمولاً با استفاده از اسکلت بتنی ساخته می شوند زیرا از بسیاری از مصالح ساختمانی دیگر قوی تر است. در ساخت اسکلت بتنی از ستونهای بتنی مسلح و همچنین دالهای بتنی و تیرهای بتنی برای ساخت سازه پشتیبانی ساختمان استفاده میشود. بیشتر بتن مسلح به راحتی در دسترس است، اما اگر نیاز به ریختهگری در محل ساخت و ساز باشد، میتواند فرآیندی زمانبر باشد. متأسفانه، سازه های ساختمانی اغلب نیاز دارند که اجزای بتنی در محل ریخته شوند. این بدان معناست که به دلیل فرآیند پخت، تکمیل آن بیشتر طول می کشد.
مزایای ساختار ساختمان اسکلت بتنی این است که می تواند از فولاد بازیافتی برای بخش های فولادی تقویت شده استفاده کند. بتن همچنین می تواند به صورت محلی تهیه شود و تقریباً به هر شکلی که مورد نظر باشد، درآورد. همانطور که در بالا ذکر شد، این می تواند یک فرآیند زمان بر باشد، به علاوه اگر ساختمان در منطقه ای مستعد زلزله باشد، بتن ممکن است نیاز به مهندسی اساسی داشته باشد.
گاهی اوقات، بهترین سازه ساختمان از قبل مهندسی شده است، زیرا به سرعت با هم ترکیب می شود و شما می توانید زودتر از آنچه فکر می کردید شروع به استفاده از آن کنید. اغلب اوقات، می توانید ساختمان را مطابق با مشخصات خود طراحی کنید و سپس قطعات ساخته شده و در کنار هم قرار می گیرند تا به محل ساخت و ساز ارسال شوند.
مزایای پیش مهندسی این است که آنها به سرعت در کنار هم قرار می گیرند، قوی هستند و به راحتی قابل شخصی سازی هستند. متأسفانه گرانتر از سایر انواع ساختمانها هستند و شما باید طرح خود را در یک شکل مربع یا مستطیل نگه دارید.
اکنون که انواع مختلف سازه های ساختمانی در ساخت و ساز را می شناسید، به راحتی می توانید تصمیم بگیرید که در آینده از کدام یک برای خانه، کسب و کار یا سایر ساختمان های مورد نیاز خود استفاده کنید. بهترین بخش این است که شما حتی می توانید برخی از این سازه های ساختمانی را با هم ترکیب کنید تا ساختمانی داشته باشید که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد
انگور گیاهی محکم است. آنها سرسختانه در برابر خشکسالی مقاومت می کنند و می توانند حتی در خاک های صخره ای و نابارور موفق شوند. با توجه به مراقبت های معقول، تاک های انگور 20 تا 30 سال تولید می کنند.
برای بهترین استفاده، انگور را در امتداد حصار مرزی موجود یا روی یک پرده مخصوص آموزش دهید. استفاده از درختچه برای حمایت ممکن است ارزش زینتی بیشتری داشته باشد، اما عملیات فرهنگی لازم وجین، هرس، بستن و سمپاشی را دشوارتر می کند. چندین رقم انگور به علف کش های حاوی 2،4-D یا dicamba حساس هستند. رانش اسپری از این ترکیبات می تواند باعث انحراف برگ و آسیب انگور شود.
انگور را آفتاب کامل بدهید. انگور طیف وسیعی از خاک ها را تحمل می کند، اما مکانی با زهکشی خوب آب و قرار گرفتن در معرض آفتاب کامل ضروری است (شکل 1).
هنگام تصمیم گیری برای کاشت چند گیاه انگور، نوع استفاده از منظره، مدت زمانی را که می توان برای مراقبت از گیاهان اختصاص داد و میزان میوه مورد نظر خود را در نظر بگیرید. هر گیاه بالغ باید حدود 10 تا 12 پوند میوه تولید کند
شکل 1. انگور در آفتاب کامل و خاک با زهکشی خوب بهترین رشد را دارد.
نهالستان ها انواع مختلفی از ارقام انگور را ارائه می دهند، بنابراین شما می توانید رنگ میوه، طعم، زمان رسیدن و مصارف آشپزی را انتخاب کنید. در صورت امکان ارقام مقاوم به بیماری را انتخاب کنید. جدول 1 تعدادی از ارقام را فهرست می کند که ارزش بررسی دارند.
در اواخر زمستان یا اوایل بهار به محض اینکه بتوان خاک را کار کرد بکارید. گیاهان زودرس می توانند در برابر هوای شدید تابستان مقاومت کنند. زمان کاشت ترجیحی از مارس در جنوب میسوری تا اواسط آوریل در شمال میسوری متغیر است.
آماده سازی خاک ممکن است لازم نباشد. اگر منطقه به شدت خاک گرفته یا متراکم شده باشد یا اگر به کودهای اصلاحی نیاز دارد، ممکن است کاشت یا خاک ورزی عمیق لازم باشد. این مقدمات را در پاییز برای کاشت زودرس بهاره انجام دهید. آزمایش خاک نشان می دهد که آیا کمبود مواد مغذی وجود دارد یا خیر. نمونه های خاک ممکن است به مرکز توسعه MU شهرستان شما ارسال شود، که می تواند درمان های اصلاحی را توصیه کند.
گیاهان یک ساله قوی بهترین هستند. مهدکودک ها این ها را به عنوان یک سال - شماره 1 فهرست می کنند.
گیاهان دو ساله گرانتر هستند و معمولاً بهتر از گیاهان یک ساله رشد نمی کنند.
گیاهان را از یک نهالستان معتبر خریداری کنید که تضمین می کند گیاهان با کیفیت بالا و درست به نام و بدون بیماری هستند.
جدول 1. خصوصیات ارقام انگور
ارقام | فصل | ملاحظات |
---|---|---|
انگور سفره ۱ | ||
کانادا | خیلی زود | میوه قرمز بی دانه؛ انواع توت ها با کیفیت دسر عالی و اندازه متوسط. به شدت مستعد پوسیدگی سیاه است. |
کنکورد | اواخر-اواسط | میوه آبی، به طور گسترده به جز مناطق Bootheel سازگار شده است. برای آبمیوه و ژله خوبه در هوای بسیار گرم به طور ناهموار می رسد. به شدت مستعد پوسیدگی سیاه و فومپسیس است. |
گلنورا | اوایل - اواسط | میوه بدون دانه، بدون پوست، آبی؛ انواع توت ها با اندازه متوسط، تحمل خوبی به سرما دارند. |
مریخ | اوایل - اواسط | میوه بدون دانه، پوست لغزنده، آبی؛ نسبتا مقاوم، حساسیت کم به بیماری. |
نپتون | اوایل - اواسط | میوه بدون دانه، بدون پوست، میوه سفید؛ نسبتاً مقاوم، نسبتاً مقاوم به بیماری. |
تکیه | اوایل - اواسط | بدون دانه، پوست لغزنده، میوه قرمز؛ طعم خوب، مقاوم، خوشه های با اندازه خوب، میوه با اندازه متوسط. مستعد ابتلا به بیماری های رایج |
زحل | اوایل - اواسط | میوه قرمز بدون دانه، بدون پوست. نسبتاً مقاوم، نسبتاً مقاوم به بیماری. |
سیاره زهره | زود | میوه بدون دانه، پوست لغزنده، آبی؛ طعم خوب، میوه متوسط تا بزرگ، نسبتاً مقاوم. |
ارقام | فصل | Remarks |
---|---|---|
White wine grapes1 | ||
Catawba | Late | Makes a dry or sweet wine; vines vigorous, large berries. Susceptible to common diseases. |
Delaware | Midseason | High sugar content; good-quality white wine; vines lack vigor. Susceptible to black rot and phomopsis. |
Niagra | Midseason | Good fresh or used for wine, juice or jelly; large fruit, foxy flavor. Susceptible to common diseases. |
Seyval | Midseason | Excellent wine; usually hardy. Highly susceptible to powdery mildew and gray mold. |
Vidal blanc | Mid-Late | Excellent wine; usually hardy; vigorous, long clusters, medium berries; makes beautiful trellis or arbor. |
Vignoles | Midseason | Excellent wine; usually hardy; very susceptible to powdery mildew, gray mold and anthracnose. |
Cultivars | Season | Remarks |
---|---|---|
Red or blue wine grapes1 | ||
Chambourcin | Midseason | Good wine; very susceptible to black rot, and susceptible to mildews and gray mold. |
Cynthiana, Norton | Late | شراب عالی؛ معمولا مقاوم مقاوم به بیماری |
با اکثر ارقام آموزش دیده با سیستم کوردون، فاصله 8 فوتی بین بوته ها مطلوب است.
ریشه ها را بررسی کنید و قسمت های شکسته یا آسیب دیده را ببرید. همچنین ریشه های بیش از حد بلند را کوتاه کنید.
سوراخ های کاشت را به اندازه کافی بزرگ حفر کنید تا ریشه ها در موقعیت طبیعی خود قرار گیرند. گیاهان را در همان عمقی که در مهد کودک رشد کردند قرار دهید. ریشه ها را با خاک سطحی بپوشانید و بسته بندی کنید تا حفره های هوا از بین برود و از تماس خوب ریشه با خاک اطمینان حاصل کنید. در حین پر شدن سوراخ باید مقداری کوبش اضافی انجام شود. یک حوض کم عمق در اطراف گیاه بگذارید و آن را با آب پر کنید تا خاک اطراف ریشه ها ته نشین شود و رطوبت مورد نیاز تامین شود. بعداً سوراخ را با خاک سطحی پر کنید تا با خاک اطراف یکدست شود.
در کاشت کود لازم نیست. کود قرار داده شده در سوراخ ممکن است برای گیاه مضر باشد.
انگور به کشت کم عمق پاسخ خوبی می دهد. بهترین تولید ممکن است زمانی حاصل شود که یک منطقه عاری از علف های هرز حداقل به عرض حداقل 4 فوت در زیر پرده نگهداری شود.
مقادیر متوسط کود باعث رشد گیاهان جوان و حفظ بنیه گیاهان باربر می شود. هیچ برنامه کود واحدی به دلیل تنوع زیاد بین خاک و سایر عوامل، برای همه شرایط مناسب نیست. برای برنامه ریزی بهترین برنامه برای خاک خاص، آزمایش خاک باید انجام شود.
یک کود کامل مانند 10-10-10 یا 12-12-12 را می توان در برنامه کوددهی انگور استفاده کرد (جدول 2). کود را در یک نوار دایره ای به فاصله 12 تا 18 اینچ از پایه گیاهان پخش کنید. با رسیدن گیاهان به اندازه بالغ، این فاصله باید به حدود 2 یا 3 فوت افزایش یابد. کود را در عمق حدود 2 اینچ در خاک مخلوط کنید تا ریشه ها بتوانند مواد مغذی را راحت تر به دست آورند و از دست دادن رواناب در طول باران های شدید بکاهند.
مشاهده و قضاوت همچنین باید میزان کود مصرفی برای انگور را راهنمایی کند. گیاهان نسبتاً قوی و پربار را نگهداری کنید. از رشد بیش از حد یا ضعیف خودداری کنید.
عصای میوه خوری باید 1/4 تا 3/8 اینچ قطر (کمی بزرگتر از مداد) و 4 تا 6 فوت طول داشته باشد. نرخ کود را برای حفظ رشد مطلوب درخت انگور تغییر دهید.
جدول 2. برنامه کوددهی انگور
سال | مقدار در هر بوته | ملاحظات |
---|---|---|
1 | 1/4 فنجان | به محض ظاهر شدن رشد جدید اعمال شود. 1 ماه بعد تکرار کنید |
2 | 1 فنجان | زمانی که جوانه ها متورم شدند استفاده کنید |
3 | 1 تا 1-1/2 فنجان | زمانی که جوانه ها متورم شدند استفاده کنید |
4 و فراتر از آن | 1 تا 2 فنجان | زمانی که جوانه ها متورم شدند استفاده کنید |
در هنگام کاشت، تاک را با دو جوانه به یک شاخه برش دهید. یک ریسمان از پایه گیاه (نزدیک سطح خاک) به بالای سیم یک پرده 6 فوتی ببندید. حدود یک ماه پس از کاشت، قوی ترین شاخه در حال رشد را به سمت رشته آموزش دهید و اجازه دهید شاخه دیگر در امتداد زمین رشد کند. برای تقویت رشد شدید انگور، گلهایی را که اولین فصل رشد را تشکیل می دهند حذف کنید.
هنگامی که تاک به بالای رشته رسید (سال یک یا دو)، حدود یک اینچ از رشد انتهایی را بچسبانید تا درخت انگور مجبور به شاخه شدن شود. دو شاخه جانبی را با بستن به سیم در جهات مخالف آموزش دهید، که هر کدام یک حلقه تشکیل می دهند. تمام خوشه های گل را در سال دوم حذف کنید.
به طور کلی، در طول فصل رشد سوم، "پرده" (رشد نیشکر از طناب های رشد جانبی) تولید می شود. رشد را رو به پایین قرار دهید و فقط اجازه دهید یک خوشه در این سال تنظیم شود.
در فصل خواب (اوایل ماه مارس)، رشد جانبی روی طناب ها را هرس کنید و هر 8 تا 12 اینچ یک عصا یا خار باقی بگذارید. سپس هر خار را قطع کنید و فقط حدود 4 جوانه در پایه هر عصا باقی بگذارید. برای جلوگیری از گسترش بیماری، سایر هرس ها را بردارید. در سال های بعد، خارهای جدید را برای تجدید پرده انتخاب کنید.
آبیاری به طور کلی در دوره های خشک در تیر و مرداد مورد نیاز است. برای از بین بردن رقابت برای آب، یک منطقه عاری از علف های هرز را حداقل به عرض حداقل 4 فوت زیر پرده نگه دارید.
زمان برداشت بسته به کاربرد مورد نظر میوه متفاوت است. با بالغ شدن انگور، رنگ توت و محتوای قند افزایش می یابد و اسیدیته آن کاهش می یابد. چشیدن انگور رومیزی به تعیین زمان برداشت کمک می کند. به طور کلی، توت ها در نوک خوشه آخرین هستند که می رسند. چندین بار از انگور خوشه برداشت کنید. پس از حذف خوشه های رسیده از درخت انگور، خوشه های نابالغ باقی مانده روی تاک به بلوغ خود ادامه می دهند. توت ها در خوشه هایی که چیده شده اند نمی رسند (افزایش قند). برخی از ارقام به ندرت به اوج رسیدن یا شیرینی می رسند زیرا قبل از رسیدن کامل از دسته خرد می شوند. باران بیش از حد در طول برداشت ممکن است باعث شکافتن پوست شود.
چندین آفات معمولاً به انگور آسیب می رسانند. برخی از انواع مدیریت آفات برای رشد مداوم میوه با کیفیت خوب ضروری است.
پرندگان اغلب شروع به تغذیه از توت ها می کنند زیرا توت ها قند را جمع می کنند. توری موثرترین راه برای حذف پرندگان است. صداسازها و وسایلی که پرندگان را می ترسانند برای استفاده طولانی مدت قابل اعتماد نیستند.
پروانه توت انگور یک آفت رایج است که لاروهای کوچک مایل به سبز در توت ها تغذیه می کنند. حشرات جهنده کوچک گوه ای به نام لیف هاپر از شاخ و برگ انگور تغذیه می کنند. آسیب شدید رشد را محدود می کند و در رسیدن میوه اختلال ایجاد می کند. شپشکهای آردآلود و سوسکهای کک نیز میتوانند باعث آسیب شوند.
یک بیماری قارچی به نام پوسیدگی سیاه شایع است و اغلب مضر است. این بیماری ابتدا به شاخ و برگ ها حمله می کند و سپس به میوه سرایت می کند. توت های آلوده به زودی سیاه، چروکیده و بی ارزش می شوند. سایر بیماری های قارچی کپک پرزدار و پودری، یوتیپا دیبک و آنتراکنوز هستند.
بیماری های قارچی معمولاً در شاخ و برگ های متراکم رشد می کنند که به سرعت خشک نمی شوند و کنترل شیمیایی بیماری ها را ضروری می کند. هرس و آموزش مناسب که نفوذ نور و حرکت هوا را تشویق می کند به از بین بردن یا کاهش شدت این بیماری ها کمک می کند.
گال تاج، یک بیماری باکتریایی، اغلب پس از یک زمستان بسیار سرد رخ می دهد. گال یا تومورهای گوشتی در قسمت پایین تنه انگورهای آسیب دیده ظاهر می شوند. عصاهای آلوده باید در سطح خاک هرس شوند. شاخه های جدیدی که از پایه گیاه منشا می گیرند را می توان برای جایگزینی عصای آلوده انتخاب و آموزش دادتصمیم به استفاده از مواد شیمیایی به ماهیت مشکل بستگی دارد. اگر خطر آسیب زیاد باشد، اغلب تنها راه حل است. با این حال، برخی برنامه ریزی ها و توجه منظم می تواند در جلوگیری از آفات و پیشگیری از بیماری بسیار موثر باشد. در اینجا چند نمونه آورده شده است.
انواع محصولات کم سمی در فروشگاه های پالمرز موجود است. Palmers اولین گروه مرکز باغ در نیوزلند است که مجوز فروش محصولات باغبانی ارگانیک معتبر را دریافت کرده است. هر محصول در محدوده Palmers Green Living Organics انتخاب شده است زیرا دارای گواهینامه BioGro ارگانیک است و ارزش و کیفیت را با یکپارچگی نشان می دهد.
باغ خود را از علفهای بلند و علفهای هرز دور نگه دارید - آنها اغلب آفات را در خود جای میدهند. گیاهان بیمار، برگ های افتاده و میوه ها و چوب های هرس باید حذف و سوزانده شوند.
گیاهانی که از تنش رطوبتی رنج می برند (چه خیلی کم یا خیلی زیاد) بیشتر در معرض آفات و بیماری ها هستند.
گونه های گیاهی مقاوم به بیماری را انتخاب کنید و گیاهانی را انتخاب کنید که با خاک و شرایط آب و هوایی محلی شما مناسب باشد.
کاشت همراه یک شکل طبیعی کنترل آفات است. شامل گیاهانی که از آفات باغ جلوگیری می کنند (مثلا پیازچه و سیر کاشته شده در زیر گل رز از شته ها جلوگیری می کند؛ گل همیشه بهار با مگس سفید مبارزه می کند) و درختچه هایی که پرندگان حشره خوار را جذب می کنند.
در اینجا به شما نشان می دهد که چگونه می توانید 15 دقیقه در هفته ورزش کنید! باغ خود را مرتباً علف های هرز کنید و آفات، میوه ها و برگ های بیمار را با دست حذف کنید.
تله حشرات بگذارید. کارت های زردی که با چسب پخش می شوند، مگس سفید را جذب و به دام می اندازند.
ظروف آبجو را برای جذب راب و حلزون ها بچینید. (آنها خود را در آن غرق خواهند کرد.)
دشمنان طبیعی را با آفات آشنا کنید. پرندگان از حشرات تغذیه می کنند، در حالی که توری ها از شته ها و مگس سفید تغذیه می کنند. کفشدوزک ها، قورباغه ها، مارمولک ها، عنکبوت ها و زنبورها همگی از حشرات تغذیه می کنند. تا حد امکان از این موجودات در باغ خود خوش آمدید و از آنها محافظت کنید. یک قورباغه می تواند در یک دوره سه ماهه 10000 حشره بخورد.
قارچ کش ها و آفت کش ها سریع ترین و موثرترین روش پیشگیری و کنترل آفات و بیماری ها هستند. مهم است که به یاد داشته باشید که همه مواد شیمیایی خطرناک هستند و نیاز به استفاده دقیق و مسئولانه دارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده ایمن از مواد شیمیایی، راهنمای عقل سلیم ما برای سمپاشی را بخوانید .
کدو سبز، ذرت شیرین، خیار، لوبیا، کلم، کلم بروکلی و گوجه فرنگی.
علامت: سوراخ در برگ یا میوه. علت: کاترپیلار. کنترل: Enspray Oil، Mavrik.
علامت: خوشه های حشرات روی نوک در حال رشد. علت: شته ها کنترل: Enspray Oil، Mavrik.
علامت: حشرات ریز سفید رنگ در سطح زیرین برگها - در صورت اختلال پرواز می کنند. علت: مگس سفید کنترل: Enspray Oil، Mavrik.
علامت: برگهای خالدار یا زرد کم آب می شوند. علت: کنه کنترل: کنه کش یا ماوریک.
علامت: کپک پودری سفید روی برگها. علت: سفیدک پودری کنترل: اسپری قارچ و کپک
علامت: لکه های سیاه کوچک با حاشیه های زرد روی گوجه فرنگی. علت: مبارزه با لکه های باکتریایی
: برگ های بد را جدا کرده و با مس اسپری کنید.
علامت: پوسیدگی سیاه در کف گوجه فرنگی. علت: پوسیدگی انتهایی شکوفه. کنترل: آبیاری منظم.
هلو، فیجوآ، تاماریلو، میوه شور، مرکبات، سیب، انگور، آزالیا، کاملیا، فوشیا، بطری براش، مانوکا و پیتوسپوروم
علامت: برگهای زرد انحراف شده و محکم پیچیده شده اند. علت: پیچ خوردگی برگ. کنترل: روغن اسپری
علائم: برگها به هم متصل می شوند، گاهی اوقات غلت می زنند، سوراخ های کوچک زیادی به خصوص روی رشد جدید. علت: کاترپیلار غلتکی برگ. کنترل: روغن اسپری
علامت: تونل در سیب. علت: شب پره کادلینگ. کنترل: روغن اسپری یا ماوریک.
علامت: لکه های سیاه روی برگ یا میوه. علت: لکه سیاه کنترل: اسپری قارچ و کپک.
علامت: کپک پودری. علت: سفیدک پودری کنترل: اسپری قارچ و کپک.
علامت: برگ ها نقره ای و خشک، با لکه های قهوه ای در قسمت زیرین. علت: تریپس. کنترل:
روغن اسپری
اگر نمی توانید مشکل باغ خود را شناسایی کنید، نمونه ای را به فروشگاه Palmers محلی خود ببرید تا ما آن را برای شما شناسایی کنیم.
آفات و بیماری ها همیشه تا حدودی در باغ شما وجود خواهند داشت. برای درمان موثر مشکل، ابتدا باید آفت یا بیماری را که با آن دست به گریبان هستید شناسایی کنید. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، نمونه ای از گیاه آسیب دیده خود را برای ما بیاورید و ما خوشحال خواهیم شد که در مورد نحوه مقابله با مشکل به شما راهنمایی کنیم.
انگور را در جایی پرورش دهید که آفتاب کامل با گردش هوای خوب دریافت کند.
پس از پایان خطر یخبندان، آن را بکارید. اگر انگور خوابیده است به 2 یا 3 جوانه برش دهید. حفره ای کمی بزرگتر از ظروفی که انگور در حال حاضر در آن است حفر کنید، کمپوست و کود آهسته رهش به آن اضافه کنید. کود را در اطراف لبه سوراخ بپاشید تا ریشه ها برای آن کشیده شوند. به طور کامل آب دهید. انگورها را با فاصله 1.5 تا 3 متر از هم بکارید، بسته به قدرت واریته. در شروع رشد برگ با یک دافع حلزون و حلزون محافظت کنید.
اطمینان حاصل کنید که تاک آبیاری مداوم دریافت می کند، به خصوص در اواخر بهار/تابستان که میوه در حال غلتیدن است. اگر زمستان خشک بوده است، ممکن است لازم باشد درست قبل از جوانه زدن یک آبیاری عمیق خوب بدهید. مالچ پاشی با موادی مانند Tui Mulch 'n' Feed به جلوگیری از از دست دادن رطوبت و جلوگیری از رشد علف های هرز کمک می کند. به یاد داشته باشید که مالچ را از تنه پاک کنید.
در اوایل بهار و یک بار دیگر در فصل رشد در حالی که انگورها جوان هستند با کودهایی مانند کود عمومی باغ تغذیه کنید. کود را دور از تنه و آب به خوبی نگهداری کنید.
نهال انگورها باید هر زمستان در زمان خواب هرس شوند. دو شکل هرس برای رسیدن به حداکثر مقدار میوه وجود دارد:
این سیستم برای آموزش انگورها بر روی نرده ها و آلاچیق ها عالی است. تنه به ارتفاع مورد نیاز آموزش داده می شود و دو بازوی جانبی حفظ می شود. تمام عصاهای برخاسته از این دو بازوی اصلی به عقب بریده می شوند و 2 یا 3 جوانه در پایه در فواصل 15-20 سانتی متری در امتداد بازوهای اصلی باقی می مانند. سایر عصاها و همچنین شاخه هایی که از تنه اصلی بیرون می آیند باید هرس شوند. هر یک از 2-3 جوانه در بهار عصا تولید می کند و در تابستان و پاییز میوه می دهد.
زمستان بعد، 1 یا 2 عصای بالایی را قطع کنید و پایین ترین را به 2-3 جوانه برگردانید. این پایین خار است که عصاها و میوه های فصل بعد را به وجود می آورد.
یک تنه به ارتفاع مورد نیاز آموزش داده می شود و دو بازوی جانبی توسعه می یابد. تمام عصاهایی که از این دو بازوی اصلی ایجاد می شوند در زمستان به 8-12 جوانه هرس می شوند و بازوهای اصلی کوتاه نگه داشته می شوند. فقط 3 یا 4 عصای قوی روی هر بازو انتخاب کنید و آن ها را دور سیم/پرده بپیچید یا به حصار ببندید. 3 یا 4 عصا دیگر را انتخاب کنید تا فقط به 2 جوانه کوتاه شود. تمام عصاهای دیگر را بردارید. 3 تا 4 عصا که به دور ساپورت پیچیده شده اند، عصای میوه را برای امسال فراهم می کنند، در حالی که عصای کوتاه شده میوه سال بعد را فراهم می کنند.
یک برنامه اسپری پیشگیرانه در زیر نشان داده شده است.
زمان | آفت / بیماری | کنترل |
اوت | فلس، کنه، کپک، لکه سیاه، | اکسی کلرید مس و روغن فاتح |
باد کردن غنچه | فلس، کنه، کپک، لکه سیاه | اکسی کلرید مس، روغن انسپری و ماوریک |
ترکیدن جوانه، قبل از شکوفایی، پس از میوه دهی و در فواصل 14 روزه | سفیدک پودری، سفیدک پودری، لکه سیاه | مبارزه با قارچ GroSafe |
پست میوه ست | غلتک برگ، شته، حشره آرد آلود | روغن اسپری |
انواع مختلفی از انگور موجود است. در این جزوه تعدادی از انواع محبوبتر موجود است. برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع موجود لطفا با یکی از کارکنان صحبت کنید.
انگور سبز : اینترلاکن محصولات متوسط بدون دانه از انواع توت های آبدار سبز شیرین کوچک در دسته های کوچک تا متوسط. طعم ملایم لابروسکا. میوه های اواسط ژانویه یک نوع اولیه خوب است. نیاگارا پرفروش ترین گونه سبز است. محصولات سنگین معمولی از توتهای با طعم لابروسکا با بافت سفید معطر متوسط قوی «ژلهای» در دستههای متوسط و بزرگ. بسیار مقاوم و قوی. میوه های اواسط فصل
محصولات خوب الماسی از توتهای بافت زرد متمایل به سبز بزرگ در دستههای فشرده متوسط. طعم قوی "آناناس" لابروسکا. انواع سخت میوه های اواسط فصل.
انگور سیاه: محصولات معمولی EA Robinson از انواع توت های متوسط تا بزرگ با طعم لابروسکا سیاه در دسته های متوسط. یک برش دهنده قابل اعتماد در مناطق خنک تر. انواع سخت میوه های اواسط فصل.
آلبانی سورپرایز پرفروش ترین گونه مشکی. محصولات سنگین از دسته های متوسط از انواع توت های سیاه آبدار بزرگ با طعم لابروسکا ملایم با بافت ژله ای. انواع سخت میوه های اواسط فصل.
انگور صورتی/قرمز: کندیس محصولات متوسط تا سنگین بدون دانه از توت های قرمز متوسط، گوشتی و پوست نازک. طعم لابروسکا ملایم عالی. میوه های میان فصل. مقاوم به بیماری، یکی از بهترین گونه های بدون دانه.
بهترین وضعیت برای انگور جایی است که آفتاب کامل را با گردش هوای خوب دریافت کنند. آنها به محافظت در برابر بادهای شدید نیاز دارند. آنها را روی تریلی، آلاچیق یا اطراف پاسیو یا ایوان آموزش دهید.
انگورها به خاک عمیقی نیاز دارند که به خوبی زهکشی کند. افزودن ماسه یا سنگ های کوچک به خاک به بهبود زهکشی در خاک های سنگین کمک می کند. ph در محدوده 5.5 تا 7.0 ایده آل است. اگر از ph خاک خود مطمئن نیستید. کیت های آزمایش خاک Ph در فروشگاه موجود است.
تخلخل بیش از حد پوکه معدنی باعث کاهش نفوذپذیری حرارتی و صوتی آن می شود و این ویژگی امکان استفاده از آن را در صنعت ساختمان سازی می دهد. 90 درصد پوکه تولید شده در ایران در صنعت ساختمان مصرف می شود. دومین حوزه بزرگ استفاده از پوکه معدنی ، صنعت ساینده است. سنگ پا که به عنوان یک ساینده بسیار ملایم طبقه بندی می شود، برای صیقل دادن فلزات طبیعی و مصنوعی و فلزات نرم (مانند نقره) استفاده می شود. خواص شیمیایی و فیزیکی پوکه مورد استفاده در صنعت نساجی از اهمیت بالایی برخوردار است و این خواص تنها در پوکه های عمقی یافت می شود.
شخصات پوکه معدنی
رنگ: پوکه مرغوب باید سفید باشد.
تردی. یک پوکه خوب باید خرد شود اما در صورت ضربه زدن به سطح سخت شکسته نشود.
ترکیب شیمیایی. برای استفاده از پوکه در صنعت نساجی باید در نظر داشت که مقادیر اکسید آهن، اکسید سدیم و اکسید پتاسیم در ترکیب شیمیایی آن می تواند با رنگ پارچه و سایر مواد شیمیایی مورد استفاده در شستشو واکنش داده و باعث تغییر رنگ شود. در پارچه
سختی. باید قابلیت له شدن را بدون شکستن نشان دهد.
وزن مخصوص. در رطوبت صفر، وزن مخصوص آن باید 0.5-0.55 g/cm3 باشد.
قابلیت جذب آب بیش از 50 درصد جذب آب برای کیفیت پارچه، استفاده ایده آل را تضمین می کند.
وضعیت پردازش مطلوب است که سطوح تیز پوکه با کیفیت نساجی گرد باشد تا پارچه ای که با آن در تماس است پاره نشود. فرآوری ظروف شیشه ای، به عنوان پرکننده در رنگ های خاص، به عنوان حامل شیمیایی در سموم دفع آفات، به عنوان ماده پوزولان در تولید صابون و مواد شوینده از دیگر زمینه های استفاده است. یکی دیگر از موارد استفاده در سال های اخیر جایگزینی زغال سنگ در کباب ها است که به آنها "باربیکولا" می گویند. در اینجا، پوکه که در اثر گرم شدن بیش از حد کباب از ته، رشته ای می شود، مانند آتش زغال سنگ عمل می کند.
ساختار پوکه معدنی
پوکه به دلیل ساختار متخلخل، سبکی، اثرات عایق بالا، مقاومت در برابر شرایط جوی و فعالیت پوزولانی بالا، یکی از قدیمی ترین مصالح ساختمانی مورد استفاده بشر از زمان های قدیم است. در دوران یونان و روم باستان، پوکه به طور گسترده در آمفی تئاترها، معابد، قنات ها، حمام ها، سرداب ها و ساخت و سازهای مسکونی استفاده می شد. این معابد هنوز در آزمون زمان مقاومت می کنند.
پوکه ایتالیایی; پوکه، آلمانی؛ Bimsstein، انگلیسی; به آن پوکه می گویند. در زبان ترکی به آن پوکه، کیسیر، سنگ کف، سنگ پاشنه، زنگار نیز می گویند و همچنین در اصطلاح علمی به آن پومیس (پمیس)، پوکه (پمیسیت) مورد قبول دنیا نیز می گویند. اندازه سنگریزه درشت را پومیس، شن و ماسه و اندازه ریزتر آن را پومیس میگویند.
سنگ پوکه که در مقایسه با ویژگی های تکنولوژیکی و بسیاری از مواد اولیه صنعتی از مزایای متفاوتی برخوردار است، با روندی رو به افزایش در صنایع مختلف کاربرد گسترده ای پیدا می کند. به موازات اهمیت فزاینده ای که در سال های اخیر به مصالح ساختمانی سبک وزن داده شده است، سنگ پوکه در مصرف مواد اولیه دارای وزن حجمی کم، عایق حرارتی و صوتی بالا، تهویه مطبوع، چسبندگی آسان گچ، خواص صوتی عالی، خاصیت ارتجاعی در برابر بارهای زلزله و رفتارها و مقرون به صرفه بودن نسبت به جایگزین ها به دلیل ویژگی های برتر از جمله ساخت و ساز و صنعت ساختمان، کاربرد وسیعی پیدا می کند. سنگ پوکه نه تنها در بخش ساخت و ساز، بلکه در مناطق صنعتی مانند بخش کشاورزی، بخش شیمیایی، بخش نساجی و صنایع ساینده برای اهداف مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال، اما مطالعات تجربی و مشاهدهای در زمینههایی مانند معیارهای استفاده و ویژگیهای سنگ پا و کاربرد آن در مناطق صنعتی هنوز توسط مؤسسات مربوط به پوکه به سطح کافی نرسیده است. از این نظر، از آنجایی که پوکه یک ماده خام صنعتی با پتانسیل ذخیره قابل توجهی است، بدون شک با بررسی های کافی بر روی آن و گسترش حوزه های مصرف، ارزش افزوده بالایی برای اقتصاد کشور فراهم خواهد شدویژگی های خوب پوکه معدنی از جمله مشخصات ثابت، دوام طولانی مدت، رفتار سازگار با محیط زیست، همراه با کارایی مالی آن، استفاده از آن را به عنوان بستری برای هر محصولی بسیار مفید می کند. ذخایر موجود از این معدن بیش از 100 میلیون تن است.
پوکه
معدنی درجه یک در گریدهای مختلف موجود است که گریدهای 0-3 میلی متر و 0-8 میلی متر
با موفقیت در صنعت هیدروپونیک مورد استفاده قرار گرفته است. ویژگی
های عالی "اسفنج مانند" این ماده، تمام خواص مهم حفظ آب را فراهم می کند،
در حالی که زهکشی و تهویه خوبی را به سیستم ریشه گیاه می دهد. به طور کلی پوکه در ظرف گیاه قرار داده می شود. حجم
هر بوته بر اساس میزان تراکم محصول تعیین می شود، به عنوان مثال: 2 لیتر
در هر بوته برای گل داوودی/کاهو و تا 10 لیتر برای محصولات کم کاشت مانند
خیار. پوکه از نظر مالی بسیار کارآمد و آسان برای استفاده است. میتوان آن را بارها و به طور متوسط تا 6 سال برای گل میخک (3 محصول متوالی) با نتایج برجسته استفاده کرد.
نام محصول: پوکه
منبع: بومی - (ترکیه / بیتلیس - آکسارای)
مناطق استفاده:
1. تولید عناصر ساختمانی سبک وزن جامد یا توخالی
2. تولید المان های ساختمانی پیش ساخته
3. در تولید سقف و عناصر پوشش تزئینی
4. تولید گچ و ملات آماده سبک
5. تولید بتن سبک
6. به عنوان پرکننده عایق سقف و کف.
ویژگی رنگ: دارای تن خاکستری روشن و طرح های نقطه سیاه است.
سنگ پوکه به دلیل خواص برتری که دارد از جمله وزن کم حجمی، عایق حرارتی و صوتی بالا، تهویه مطبوع، چسبندگی آسان گچ، خواص صوتی عالی، خاصیت ارتجاعی در برابر بارهای زلزله، کاربرد وسیعی در صنعت ساختمان و ساختمان پیدا می کند. و رفتارها و مقرون به صرفه تر بودن نسبت به جایگزین ها.